Situatieschets 1
"Elk moment van de dag denk ik aan mijn goede ideeën, maar ik durf de stap niet te zetten om als ondernemer te beginnen. Hoe moet ik mijn administratie bijhouden, waar moet ik een logo vandaan halen en hoeveel gaat het wel niet kosten om een website op te zetten?! Ik blijf toch nog maar even in loondienst, want nu heb ik zekerheid."
Situatieschets 2
"Help! Ik houd van mijn onderneming maar ik ben zoveel tijd kwijt aan randzaken waar ik totaal niet van houd zoals de administratie, het bijwerken van de website, de marketing... Ik houd geen tijd meer over om te doen waarvoor ik überhaupt ben begonnen met mijn onderneming, het uitvoeren van mijn passie!"

Herkent u één van de bovenstaande situatieschetsen? Dan kunnen wij u geruststellen, u bent niet de enige en zal ook niet de eerste zijn die wij hieruit hebben geholpen.

Mede door onze ervaringen met het opstarten van onze eigen onderneming en het helpen van vele starters zijn wij ons specifiek op deze doelgroep gaan richten.  Zoals ons logo al aangeeft, wij willen samen doorgroeien met uw onderneming! En u kunt alleen groeien wanneer u zich kunt richten op wat uw passie en kwaliteit is en zich geen zorgen hoeft te maken over de randzaken. Wij willen u graag uitnodigen voor een gratis intakegesprek waarin wij de mogelijkheden bespreken. 

Wij ontnemen uw zorgen!

Door onze ervaring en contactenkring hebben wij veel ervaring in het opstarten en laten groeien van ondernemingen. Mede hierdoor hebben wij al vele startups begeleid tot succesvolle ondernemers. Onze begeleiding omvat (niet gelimiteerd tot) de onderstaande dienstverlening.

Niet geheel onbelangrijk is het feit dat wij een goede samenwerking hebben met onze leveranciers (waaronder veelal eigen opgeleide klanten). Hierdoor kunnen wij deze diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Neem contact op voor meer informatie.

Het eerste wat uw klant ziet is uw logo en bedrijfsnaam. Wij zorgen er samen voor dat u vanaf het eerste moment interesse opwekt bij uw klanten.

In overleg met u zorgen wij voor de juiste representatie van uw onderneming. Dit houdt onder andere in dat wij zorgen voor alles wat nodig is, hierbij kunt u denken aan visitekaartjes, banners etc.

Wanneer u een nieuwe klant probeert te werven zal deze altijd als eerste uw website bezoeken. Wij zorgen ervoor dat zij op een nette verzorgde website terechtkomen.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie aan alle wettelijke vereisten voldoet. Hierbij is het doel dat wij u 100% ontzorgen en u zich nergens druk om hoeft te maken.

Wij kunnen u zelfs de facturatie uit handen nemen. Wij zorgen in overleg met u ervoor dat u dagelijks, wekelijks of maandelijks de facturen verstuurd en dat deze voldoen aan de wettelijke vereisten.

U heeft uw product of dienst geleverd maar de klant betaald maar niet… Wij zorgen er met onze incassoservice voor dat er op een nette manier contact wordt onderhouden met uw debiteuren, zodat deze vaker producten en/of diensten bij u afnemen en u op tijd uw geld ontvangt.

Elke onderneming heeft zijn eigen processen. Wij denken met u mee en richten uw processen zo in dat overbodige kosten voorkomen worden.

Door onze ervaring met vele marktgebieden zijn wij zeer bedreven in het herkennen van groeimogelijkheden voor uw onderneming. Zo komt het meer dan eens voor dat wij onze klanten met elkaar in contact brengen zodat zij door samenwerking hun onderneming laten groeien.

Snel Contact

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u graag een onderneming starten of wilt u juist weer uw plezier in het ondernemen terugvinden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Tot snel!